Details

     
APK App

APK App

Size 3.1MB

Download
APK App

APK App

3.1MB 500,000+ 3 (0)
" Auto & Vehicles "
Price: $Free
Download Download Fast Download

Speeds up your downloads and save your time!

Description

APK App is dé oplossing om APK-boetes te voorkomen. De App geeft tijdig meldingen wanneer de APK van je voertuig verloopt, waardoor je een afspraak kunt inplannen bij je garage.
De APK App is zeer eenvoudig in gebruik. Door het invoeren van een of meerdere kentekens wordt je persoonlijke beheeromgeving gecreëerd. Pushberichten laten je weten wanneer jouw voertuigen gekeurd moeten worden. Personaliseer je beheeromgeving door een foto van je voertuig toe te voegen aan het kenteken. Daarnaast kun je ook basisgegevens van je voertuigen bekijken zoals; merk, model, bouwjaar, brandstof, enz.
De vervaldatum en het aantal dagen resterend zijn altijd zichtbaar. In het overzicht zijn alle voertuigen automatisch gerangschikt op de APK vervaldatum.
Voertuig verkocht? De App controleert iedere dag de gegevens van je voertuig. Als de tenaamstellingsdatum is gewijzigd krijg je automatisch een bericht en wordt het kenteken automatisch verwijderd. Uiteraard kun je voor het verwijderde kenteken weer een nieuw kenteken toevoegen. Hierdoor blijft het overzicht van je wagenpark helemaal up to date!
Waarom APK App?
Direct op de hoogte
Dankzij pushberichten altijd op de hoogte wanneer je voertuig APK gekeurd moet worden. Dit zorgt er voor dat je boetes kunt voorkomen en je voertuig tijdig gekeurd kan worden.
In één oogopslag
De Apk App biedt je de mogelijk om meerdere voertuigen te beheren. Maak een foto van je voertuig om zo in een overzicht te zien welk voertuig APK gekeurd dient te worden. Alles even gemakkelijk.
Handig dashboard
Het handige dashboard geeft je overzicht van welke datum je voertuig APK gekeurd moet worden maar daarnaast ook precies hoeveel dagen je voertuig nog APK gekeurd is. Ook vindt je nog een aantal specifieke kenmerken van je voertuig zoals: merk, type, brandstof, kleur enz.
Voor elk apparaat
De APK App is geoptimaliseerd voor de meest gebruikte apparaten en besturingssytemen. Daarom garanderen we de beste gebruiksvriendelijkheid voor zowel Android als Apple.

More

Rate

- 0 people has rate it -

Rate it Thanks!

Share by